Fire muligheder for at benytte den nye AudioLink…

26.August.2020

Har du hørt om AudioLink? AudioLink er vores helt nye forbindelsesenhed, designet specielt til SONNET og SONNET 2. Den hjælper dig med at tale i telefonen, lytte til musik, se tv eller bare høre, hvad der foregår i den anden ende af bordet. En lille enhed, fire gode måder at bruge den på. Sådan fungerer den.

1.Tal i telefon

Det kan være vanskeligt at bruge telefonen, hvis du lider af høretab. Det kan være svært at høre gennem den lille højttaler, især hvis der er masser af baggrundsstøj. Det er her AudioLink kan hjælpe. Du kan tilslutte AudioLink til din smartphone via Bluetooth, og trådløst sende lyden til dine ører uden forstyrrende baggrundsstøj.

Med AudioLink kan du roligt tale i telefonen i timevis. Og selvfølgelig fungerer det med enhver Bluetooth-understøttet telefon, inklusive iPhone og Android.

2.Lyt til musik

At kunne nyde musik igen, er en af de bedste ting ved at få et cochleaimplantat. Og med AudioLink er det bare blevet lidt bedre!

Der er to måder at oprette forbindelse til din musikenhed på. For det første kan du bruge et lydkabel til at slutte AudioLink til hovedtelefonstikket på din enhed, og streame lyden trådløst til dine lydprocessorer. Dette giver dig ikke kun fantastisk lydkvalitet, men betyder også, at du kan bruge AudioLink til at streame musik fra enhver enhed med et hovedtelefonstik – fra de nyeste lydsystemer til den gamle pladeafspiller på loftet.

Men hvis du vil gå helt trådløst, er der tilgængelige apps, der kan streame musik fra din telefon eller tablet til AudioLink og derefter til dine lydprocessorer. Download blot en app som BT Mono (til Android) eller Bluetooth streamer pro (til iPhone) og følg instruktionerne i appen.

 

3.Se TV

Det er aldrig nemt at høre tv’et på tværs af stuen, når børnene leger i baggrunden. Ved hjælp af AudioLinks dockingstation kan du streame lyden fra dit tv direkte til dine lydprocessorer. Slut blot dockingstationen til tv’et og placer AudioLink i den. På den måde vil du aldrig gå glip af din foretrukne udsendelse igen!

 

4.AudioLink som ekstern mikrofon

Og til sidst AudioLinks hemmelighed: Dens eksterne mikrofon. Ud over at kunne streame lyd fra f.eks. telefon og TV, så kan AudioLink også streame lyd fra sin indbyggede mikrofon. Dette er fantastisk i mange situationer. Du kan lægge den på bordet under middagen, og høre familien mere tydeligt. Dit barns lærer kan bære AudioLink, så dit barn kan høre hvad de siger på tværs af klasseværelset. Det kan også hjælpe på arbejdsmøder, arrangementer eller høre bedre i bilen – mulighederne er uendelige!