Hvad brugerne mener om den nye RONDO 3-lydprocessor

11.January.2021

For nylig lancerede vi RONDO 3 – en kompakt lydprocessor til cochlearimplantater fra MED-EL. Den er fyldt med ny høreteknologi, har et slankt alt-i-et-design og giver den bedste hørelse i alle lyttemiljøer. Men hvad synes brugere af cochlearimplantater om RONDO 3? I dette blogindlæg deler nogle af de første testbrugere deres oplevelser med os. Her er, hvad Barbara, Tom, Valentin og Anette mener om RONDO 3, og hvad de bedst kan lide ved vores nyeste CI-lydprocessor.

 

“Jeg ville ikke undvære den” – Barbara, Tyskland

Barbara fra Tyskland elsker sin nye CI-lydprocessor: “Jeg er virkelig imponeret over den nye RONDO – det gælder hørekvaliteten, teknologien og håndteringen af den. Jeg ville ikke undvære den,” siger hun. Barbara elsker musik og kan lide at lytte til lydbøger – derfor elsker hun også at bruge AudioLink-forbindelsesenheden: “Det hele er meget nemmere med AudioLink, fordi lyden sendes direkte til implantatet uden generende udefrakommende lyde.”

I de første uger med RONDO 3 havde hun også en helt særlig høreoplevelse: “På vores ferie med campingvognen hørte jeg regndråberne på tagvinduet før min normalthørende samlever, og det var jeg meget stolt over.”

 

 

“Lydkvaliteten i RONDO 3 er imponerende” – Tom, Storbritannien

“Det bedste ved RONDO 3 er, at den kombinerer brugervenlighed med den langt bedre lydkvalitet, man får ved at have to mikrofoner og automatisk lydstyring,” siger Tom fra Storbritannien om RONDO 3. Han kan godt lide, at processoren automatisk tilpasser sig til hans lyttemiljø, og at han ikke skal bekymre sig om at skifte program: “Jeg kan bare høre, hvilket er utroligt, og man skal ikke bøvle med at skifte til forskellige programmer. Det gør den helt selv. Og jeg bemærker det slet ikke.”

 

 

Lydkvaliteten i hans nye lydprocessor har imponeret ham. “Lydkvaliteten i RONDO 3 er helt ærligt imponerende.” Den forbedrede støjreduktion er især noget, der hjælper ham i hverdagen. “Den registrerer de støjende, næsten smertefulde lyde og dæmper dem en smule, så man kan høre dem, uden at de er generende.”

 

“RONDO 3 begrænser ham på ingen måde” – Valentin, Østrig

Den unge CI-bruger Valentin fra Østrig er glad for sin nye RONDO 3 – og det er resten af familien også. “Valentin kan deltage i alle aktiviteter med RONDO 3. Han slår kolbøtter, cykler, plasker med vand, skændes med sin bror. RONDO 3 begrænser ham på ingen måde,” siger hans far begejstret.

 

 

Takket være RONDO 3 og de nye opkoblingsmuligheder kan Valentin også få nye høreoplevelser. “Med RONDO 3 og AudioLink kan Valentin ringe til sine bedsteforældre,” forklarer hans far. Og Valentin elsker at ringe til sin bedstemor!

 

“Den er en del af alt, hvad jeg gør” – Anette, Danmark

Danske Anettes nye lydprocessor er med hende hele dagen: “RONDO 3 sidder på mit hoved, fra jeg står op, til jeg går i seng. Den er en del af alt, hvad jeg gør, og jeg kan leve et helt normalt liv,” siger hun. “Jeg går på arbejde, har forskellige hobbyer, dyrker sport osv. Jeg bemærker ikke, at jeg har den på.”

 

 

Anette er også glad for Automatic Sound Management 3.0 og Adaptive Intelligence-teknologien: “Det føles helt naturligt, at der skiftes program i de forskellige miljøer. Det er ikke noget, jeg tænker over. Dermed føles det virkelig, som om den passer sig selv.”

Vil du gerne have mere at vide om RONDO 3? Få mere at vide om den fantastiske høreteknologi og det slanke alt-i-et-design af MED-ELs nyeste lydprocessor til cochlearimplantater.