5 måder til at få mest muligt ud af din SAMBA 2

09.April.2021

Kender du SAMBA 2, vores nyeste lydprocessor til VIBRANT SOUNDBRIDGE og BONEBRIDGE? SAMBA 2’s brugervenlige design og avancerede høreteknologi tjener ét formål: at gøre det nemt at høre! Men SAMBA 2 gør det ikke bare nemmere at høre! Den har også en masse fantastisk tilbehør, som gør høreoplevelsen endnu bedre. Læs videre og se, hvordan du får mest muligt ud af vores nyeste lydprocessor.

1. Streamer lyden direkte til SAMBA 2

Brug SAMBA 2 GO til at få mere ud af din lytteoplevelse: Uanset om du skal se videoer på din tablet, lytte til musik på din smartphone eller foretage håndfri telefonopkald, streamer dette hørehjælpemiddel, som er ekstraudstyr, lyden direkte fra din lydenhed til SAMBA 2. Den kan også anvendes med FM-systemer og fjernmikrofoner, så det bliver nemmere at høre i støjende omgivelser. Og det bedste ved det hele? Alt dette kan du gøre ved blot at trykke på en knap!

 

 

2. Skift indstillinger med SAMBA 2 Remote App

Vil du gerne kunne skifte lydprocessorindstillinger hurtigt? Med appen SAMBA 2 Remote, som er ekstraudstyr, kan du styre foruddefinerede indstillinger som f.eks. volumen eller program, når du er på farten. Du skal bare downloade appen fra din appbutik (fås til iPhone og Android) – så slipper du for at tage en separat fjernbetjening med dig.                                                               

3. Hop i vandet med WaterWear

Hop direkte i vandet med SAMBA 2! Uanset om du vil svømme i poolen eller surfe på bølgerne på havet, kan du frit gøre det med WaterWear! De vandtætte covers til SAMBA 2 kan genbruges, er nemme at sætte på og kan anvendes i al slags vand. De beskytter din lydprocessor og holder den tør, mens du nyder høreoplevelsen.

Og selvom du ikke anvender WaterWear-coveret, kan din lydprocessor tåle daglige sprøjt, sved og fugt takket være lydprocessorens indbyggede vandbestandighed. Blev du fanget i regnen på en løbetur? Det er ikke noget problem for SAMBA 2!

 

 

4. Blend ind eller skil dig ud fra mængden – Skab dit personlige look med designcovers

Nogle gange har man lyst til at skille sig ud, og andre gange vil man hellere være mere anonym. Når det gælder covers til SAMBA 2, er begge dele muligt: Du kan gøre din lydprocessor diskret og vælge den farve, der matcher din hårfarve bedst. Fra sort til lysblond til sølvgrå; vi har noget til enhver hårfarve. Og til de dage, hvor du stolt vil vise din SAMBA 2, kan du få farverige designcovers med dyreprint, elegante design og farverige mønstre, så din lydprocessor ses på den måde, du ønsker det.

5. Tryg høreoplevelse med fastgørelsesclips

Nu er de endnu nemmere at påsætte, så du kan føle dig tryg, når du er på farten og er aktiv: fastgørelsesclips til SAMBA 2. Takket være det optimerede design behøver du ikke at fjerne coveret. Du skal bare klikke fastgørelsesclipsen fast på din lydprocessor under brug og sætte den anden ende fast i håret eller på tøjet.

Er du selv interesseret i at bruge SAMBA 2? Kontakt din lokale MED-EL-repræsentant for at få mere at vide.