Direkte streaming til SONNET-serien med AudioStream

30.July.2021

Selvom 2020 har været et udfordrende år, har det ikke forhindret os i at arbejde videre og lancere flere spændende nye innovationer, blandt andet direkte streaming til lydprocessorerne i SONNET-serien.

Hvis du skulle være gået glip af noget, viser vi her nogle af de spændende nye produkter, vi har lanceret:

  • SAMBA 2 – sammen med SAMBA 2 GO og appen SAMBA 2 Remote til BONEBRIDGE- og VIBRANT SOUNDBRIDGE-implantatsystemerne.
  • RONDO 3 – vores utroligt enkle lydprocessor til MED-ELs cochlearimplantater.
  • AudioStream – et cover til lydprocessorerne i SONNET-serien, der sørger for direkte trådløs streaming.
  • AudioKey 2 – den nyeste version af vores populære fjernbetjeningsapp til lydprocessorerne i RONDO 3- og SONNET-serien.

I denne artikel sætter vi fokus på, hvordan streaming og opkobling takket være AudioStream er blevet endnu nemmere for dem, der bruger SONNET og SONNET 2.

Nu er direkte trådløs streaming blevet enkelt

Nu kan dine kunder nemt streame musik og foretage telefonopkald direkte til deres lydprocessorer i SONNET-serien ved hjælp af AudioStream. Når de har placeret deres SONNET eller SONNET 2 i AudioStream-battericoveret, kan de nyde direkte trådløs streaming fra kompatible smartphones eller tablets. Uanset om de kan lide at foretage telefonopkald eller streame deres yndlingsmusik, mens de danser eller gør rent i hjemmet, vil de føle sig mere fri end nogensinde med AudioStream.

Direkte streaming til alle lydprocessorer i SONNET-serien

Da vi gerne vil give flest mulige brugere mulighed for at nyde godt af nye funktioner, er AudioStream bagudkompatibel. Derfor gør AudioStream det muligt for alle brugere af SONNET 2 og SONNET helt tilbage til 2014 – hvilket er længere tilbage end nogen anden producent af cochlearimplantater i verden tilbyder – at streame lyd af høj kvalitet via Bluetooth®-lavenergi fra kompatible iOS- og Android-enheder.* Dette omfatter også SONNET EAS- og SONNET 2 EAS-lydprocessorerne.

Udviklet til at være nem at håndtere

AudioStream er nem at håndtere for alle slags brugere i alle aldre. Takket være den robuste titaniumlås er AudioStream helt sikker for små børn. Endvidere giver AudioStream bilaterale brugere ægte stereolyd.

AudioStream er også lavet til at matche. Den fås i de samme farver som styreenhederne i SONNET-serien og har endda et vandtæt design, der gør den lige så slidstærk som SONNET og SONNET 2.

Kompatibilitet med AudioStream

Det kræver en kompatibel batteriramme eller en adapter til genopladelige batterier at anvende AudioStream med SONNET eller SONNET 2. Tilstedeværelsen af dette symbol viser, at batterirammen eller det genopladelige batteri er kompatibelt med AudioStream. Efter montering kan AudioStream konfigureres og opdateres med version 2.0.2 eller en nyere version af appen AudioKey 2 til Android eller iOS.

 

 

 

Gør mere med mindre

Når den indledende opsætning er foretaget, behøver dine kunder ikke engang at bruge AudioKey 2 til daglig streaming. De skal bare føre den på og streame!

Selvom dine kunder stadig ønsker at se TV derhjemme med AudioLink-dockingstationen eller måske tage AudioLink med på arbejde eller i skole for at få glæde af fjernmikrofonen, hjælper AudioStream dem med at føle sig fri og gøre meget mere med mindre.

Du kan få mere at vide om AudioStream på produktsiden om AudioStream.

*AudioStream til lydprocessorer i SONNET-serien er kompatibel med Apple- og Android-enheder. Du kan se en udførlig liste over kompatible enheder under tekniske data på vores produktside om AudioStream.